Forum Muzyczne Skladanki.net.pl :: Zobacz temat - Skladanki Hits Vol. 21_2009_SNP Team
Aby korzystać z forum należy się zarejestrować, można to zrobić klikając TUTAJ.
Po rejestracji zostaniesz automatycznie zalogowany, pamietaj jednak, że przed rozpoczęciem korzystania z forum należy zapoznać się z REGULAMINEM, który znajdziesz TUTAJ.
Słucham: Dance,Hands Up,Hardstyle
Kraj pochodzenia:
Województwo:
Pomógł: 7 razy Posty: 440 Piwa: 2373/381 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: Pon 09 Lut, 2009
Jestem pierwszy a więc powiem tak składanka jak kazda super nutki jak to w naszym stylu kosiareczki Fajna okładka która powinna byc na vol 20 ale poza tym miodzio kto nie ma niech pobiera bo warto
Powiem tak warto i jeszcze raz warto pobierać Wasze składanki po prostu są rewelacyjne super dobór nagrań ( nowych nagrań) same hity . No cóż jedne z najlepszych w sieci okładki też wystrzałowe pobierać tak polecam
Słucham: Dance, Club, Electro-House
Zaproszone osoby: 1
Kraj pochodzenia:
Województwo:
super składanka xD polecam serdecznie wszystkich szacunek i pozdrowienia dla SNP-TEAM'u
bokser2005 [Usunięty]
Teraz kilka slów odemnie.No akurat do tej składanki ie podrzuciłem zadnej propozycji i widac to na trackliscie która jest mocniejszych bitów jak poprzednia która ja składałem.
Nie mniej ni wiecej skladankie polecam no bo szkoda by byłomiec lukie w seryjce a wiadomoze ze zawsze ktos znajdzie cos dla siebie.
Dla mnie najlepsze to :
7/8/9.
Reszta tez ujdzie ale to juz nie na moje gusta i dłuzsze słuchanie.
Oczywiscie polecam kazdemu.
składaneczka już pobrana,oczywiście to nie moje klimaty ale zawsze może się przyda,również wystawiona już została dalej na torrentach i powiem wam że tam ludzie już też czekają kiedy tylko pojawi się nowa odsłona To jest dobra reklama
zmieniam zdanie idę za wiarą z snp-tema wspaniała muzyczka wszystkie naklejki mi w fordzie escorcie po zrywało, kumplowi tapeta zaczęła w kuchni odchodzić od ścian, koleżance z kolei (dosłownie pkp) z lokomotywy spoiler zerwało HaNdS UP dosłownie i on the knees oby więcej takich nutek bosko
Ostatnio zmieniony przez ~m!s!3k Czw 12 Lut, 2009, w całości zmieniany 2 razy